Kunst

boeda
Kunst is heel breed omschrijfbaar, vandaar dat het aanbod waar ik me mee op kunst richt ook heel breed is.

Mijn creatieve uiting van ontwerpen, fotografie, schilderen, graveren van glas als andere kunstvormen die ik uitoefen zijn mijn kijk op alles.

Dit probeer ik vaak zo uniek mogelijk te maken en vast te leggen.

 

 

Glasgraveren:

Het is mogelijk om een tekst, foto of afbeelding in een lijst gegraveerd te krijgen. Ik gebruik hiervoor de maten 40 x 50 cm als buitenlijstmaat en 29 x 39 cm als binnenmaat. Dit zijn standaard zwarte lijsten met een wit passe-partout en daaronder een zwarte achtergrond om het gegraveerde het mooist te laten spreken. Het komt nog mooier uit wanneer u het ophangt en er een spotje op laat schijnen of de lijst neer te zetten met een kaarsje er voor.

Ook is het mogelijk om verschillende soorten glaswerk zoals champagneglazen, longdrinkglazen en bierpullen te laten graveren. Denk hier bijvoorbeeld aan gelegenheden zoals bruiloften, jubilea of een presentje voor de feestdagen. En wat te denken van een glas met bedrijfslogo! Een speciale tekst of een bruidspaar, alles is mogelijk. Een origineler cadeau kun je niet bedenken.

De windlichten met daarin een foto gegraveerd hebben een vuurvaste hittebestendige ondergrond. Het is geschikt voor een stompkaars en ook is het mogelijk om er een kleine urn of iets speciaals bij te leggen. Het windlicht is verkrijgbaar in twee maten.

Het is gewenst om een goede contrast foto toe te zenden, dat wil zeggen het contrast tussen licht en donker. Niet met alle foto’s is het mogelijk om te graveren vandaar dat ik eerst de hier op foto moet controleren. Mocht het niet mogelijk zijn met de foto die u toegezonden heeft dan hoort u dat zo snel mogelijk van mij.

U kunt de gegraveerde artikelen bestellen via de webwinkel

Ruimtelijk werk en schilderingen:

Zoekt u iets unieks voor in huis wat zowel kunst is en als decoratie gezien mag worden?

Schilderen is vaak je gedachten laten gaan en niet nadenken, maar voelen. Je kwasten en de verf en het doek het werk laten doen. Hierdoor kan het altijd een verrassing zijn wat er op het doek terecht komt, in wat voor vorm, heel abstract of heel natuurlijk echt en levendig. Bij schilderijen is afhankelijk van uw wensen, alles mogelijk. Wensen met weinig grenzen. Wilt u een groot canvas of een klein canvas? Heeft u een foto waarvan u een graag een schilderij wilt laten maken? Dat kan! Ook is het mogelijke een portret te schilderen aan de hand van een foto van een overleden dierbare, al of niet met de as hier in verwerkt. Dit kan helpen bij de rouwverwerking.

Wilt u een afbeelding laten schilderen op een muur of een kale hoek? Wilt u een slaapkamer of een kinderkamer opfleuren? Maak uw wensen kenbaar! Hierbij is het ook mogelijk om met glow in the dark producten bepaalde dingen op te laten lichten in het donker zodat u zelfs in de nachtelijke uurtjes de schildering op ziet lichten.

Neem voor informatie contact op via het contactformulier of mail naar info@deinktpot.com.